(Új hozzászóláshoz lépj be)
|
Gregorius |
2011.06.13. 22:16 (1888747)
|
Holnap bableves és lángos lesz az ebéd Erős Pistát kéne venni, mert elfogyott. Nélküle számomra már nem bableves a bableves |
|
ProtUS | VIP user |
2011.04.30. 22:34 (1886551)
|
Mondjuk Magyarországon nagyon kevés a jó kebabos. Legalábbis szerintem nagyon alul van a büféskultúra hazánkban. Egy két jó büfé, ha van |
|
Gregorius |
2011.04.30. 22:27 (1886550)
|
Ma ettem először kebabot. Finom volt |
|
Gregorius |
2010.06.18. 22:29 (1866443)
|
Vacsora: szalonna, hagyma, kenyér |
|
Gregorius |
2010.06.18. 16:43 (1866229)
|
Ma már másodjára ettem májat krumplival. Isteni |
|
Toti | VIP user |
2010.06.15. 08:34 (1864806)
|
nem azért, hanem fogalmam sincs, miért... ehető, de azért nem az igazi |
|
Laci27 |
2010.06.15. 00:21 (1864802)
|
Én meg ma hentes tokányt ettem. |
|
Arius |
2010.06.15. 00:10 (1864800)
|
A hétvezér tokányba például háromféle hús kell, azt kell mondjam sztem az a legkirályabb tokány
<BR>
<BR>Nem azért került borsó a tokányotokba mert borsos helyett borsóst csináltatok/értettek? (borsosba nem hallottam még hogy tennének borsót) |
|
GEdevil10 | VIP user |
2010.06.15. 00:09 (1864799)
|
Brassóit paradicsommal én sem ismerek, a második verzió az enyém. |
|
Toti | VIP user |
2010.06.15. 00:04 (1864798)
|
kockázottal.
<BR>
<BR>nálunk itthon kétféle brassói típus ismert, egy paprikás-paradicsomos, amit nem ismerek, és egy majorannás, amiben tulajdonképpen csak só, bors, majoranna, fokhagyma, füstölt szalonna meg hús van. |
|
GEdevil10 | VIP user |
2010.06.15. 00:01 (1864797)
|
Én nem teszek a borsos tokányba sem borsót, sem kukoricát, pedig mindkettöt szeretem.
<BR>
<BR>A brassóinak is ezernyi elkészitési módja van, én is kifejlesztettem a magamét.
<BR>
<BR>egyébként hagyományos kockázott sültkrumplival vagy hasábbal csináltad? |
|
Toti | VIP user |
2010.06.14. 23:59 (1864796)
|
én brassóit tanultam meg főzni, és egész jól sikerült mind a kétszer bár a második nem volt olyan jó, mint az első, de ez annak is köszönhető, hogy életemben először főztem bográcsban |
|
Toti | VIP user |
2010.06.14. 23:56 (1864795)
|
hát nem túl hagyományos, de jó, nekem ízlik.
<BR>amit viszont nem szeretek, ha a sima borsos tokányba anyám kukoricát rak. még jó, hogy borsót nem szokott, mert azt meg ki nem állhatom. |
|
GEdevil10 | VIP user |
2010.06.14. 23:53 (1864794)
|
de tokányt is lehet különféle húsokból késziteni, akár a pörköltet |
|
GEdevil10 | VIP user |
2010.06.14. 23:52 (1864793)
|
A gyümölcsös csirketokány nem lehet tradicionális étel, inkább valami újitás, de nem ismerem. |
(Új hozzászóláshoz lépj be)