Fórum
Fórum » Általános fórum témakör » NÉMETORSZÁG!!!Súgó


9197 hozzászólás 614 lapon Rendezés:

1 2 3 4 5 6 7  ... 614

(Új hozzászóláshoz lépj be)

KAHN | VIP user 2014.07.13. 16:07  (9182)
Az utolsó meccs, minden focista álma, a világbajnokság döntője következik. Idén szerencsére érintett ezen a meccsen a német válogatott is, végre 12 év után ismét döntőt játszhat a csapat, és 24 év után világbajnok lehet az este 9-kor kezdődő finálén, a rio de janeirói Maracana-stadionban! Az ellenfél nem más, mint Argentína együttese, amely a négy évvel ezelőtti dél-afrikai világbajnoksághoz képest jelentőset lépett előre védekezésben, és Messi is a hátán vitte őket. Nem vagyok benne biztos, hogy a VB két legjobb csapata játssza a döntőt, de nem tagadom, az argentinoknak jobban örülök, mint a hollandoknak. A csapat egyébként készen áll az ütközetre, mindenki hadra fogható, még a sérült Mustafi sem utazott haza, hanem szeretné a többiekkel együtt a világbajnoki címet ünnepelni, reméljük, hogy lehetősége lesz majd erre :) Löw egyébként a sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem lesz emberfogás Messin, kollektívan kell őt semlegesíteni. Én úgy gondolom, ezzel nem lesz probléma, főleg, ha az a csapat játszik majd, mint az elődöntőn. Márpedig minden jel arra mutat, hogy ez a csapat fut majd ki a gyepre ma este 9-kor:

Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes - Khedira, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Özil - Klose.

A meccset 20:40-től élőben adja az m1.

Nem tudom miért, de olyan a helyzet, mint a Bayern tavalyi BL-döntője előtt számomra. Nem izgulok egyáltalán, valamiért úgy érzem, ez a válogatott ma felül a világ trónjára! :)

DEUTSCHLAND!!! 8-)


KAHN | VIP user 2014.07.10. 15:08  (9181)
Nem igazán szabad vendégségben így viselkedni, szerencsére ez a focira nem vonatkozik :) Őszintén szólva én ettől a brazil válogatottól elsősorban a szurkolói miatt féltem, csapatként számomra az utóbbi évek legtúlértékeltebb válogatottja. Talán Neymar és Thiago Silva az, aki mondjuk a 2002-es világbajnok csapatba befért volna annak idején. Persze a németeknek ettől függetlenül ott kellett lenni fejben, és a kezdeti idegeskedést egy jól kivitelezett szöglettel sikerült leküzdeni. Aztán az, hogy kevesebb, mint 20 perc alatt sikerült további négy gólt rúgni, az maga volt a mennyország :) Parádés játék volt, és egy egész országot sikerült térdre kényszeríteni! A Kroos-Khedira-Schweinsteiger tengely előtt le a kalappal, nagyon jól osztották meg egymás közt a feladatokat, a brazil támadóknak esélyük se volt az első félidőben Neuer kapujáig eljutni. A második félidőben már erőteljesen nyomtak az elején, szerencsére Neuer jópár bravúrral lehűtötte őket. Aztán várható volt, hogy még egy-két gól fog landolni a brazilok hálójában :) Ez iskolajáték volt a javából, és a 2010-es csapatból bőven kaptunk vissza a keddi 90 perc erejéig! :)

A világbajnokság zárómeccsén, a döntőben az argentinokkal találkozik szeretett válogatottunk! Időpontja: vasárnap 21:00, helyszín a legendás Maracana Rio de Janeiróban :)

KLASSE MANNSCHAFT! 8-)


Bayern Áki 2014.07.09. 07:04  (9180)
nem találok szavakat...ha már döntő, nyerni kell...Hajrá Németek!!!


macilaci 2014.07.09. 01:43  (9179)
1:0... ez volt a tippem, és ebben reménykedtem ma este 22:10-ig... onnan már tudtam, hogy döntőben vagyunk, mert simán megismételjük a franciák elleni szervezett meccsünket...

De ez maga a csoda volt! Az öcsémnek megírtam a meccs előtt, hogy remélem a brazilok nem állnak majd be védekezni, mint a legtöbb csapat a németek ellen és jönnek majd mint a veszett egerek előre... ezáltal beleszaladnak majd egy nagy pofonba, mint anno Portugália... Beleszaladtak :)

Ez még mindig az a futballhadsereg, amelyik egy éve végigverte a BL mezőnyt, csak most összeálltak, hogy egy újabb, nagyobb célt érjenek el együtt!

Ez futballünnep volt, és remélem a még nagyobb, az igazi ünnep Vasárnap jön majd el, amikor negyedszer is Németország ül a világfutball tetejére!

Hajrá Németország!


macilaci 2014.07.08. 22:53  (9178)
Hi 5... :D :D :D


KAHN | VIP user 2014.07.08. 21:31  (9177)
A kezdő az általam megjósolt.

Kevesebb, mint fél óra és kezdünk!


KAHN | VIP user 2014.07.08. 15:54  (9176)
A franciák elleni továbbjutás után az már eldőlt, hogy a Nationalelf rekordot állított fel. Korábban egy válogatottnak sem sikerült világbajnokságon zsinórban 4-szer az elődöntőig jutnia! Ebben az elődöntőben egy igen kemény dió vár a németekre, a házigazda Brazília személyében este 10-től, Belo Horizontéban. Az köztudott, hogy a hazaiaknál Neymar a teljes VB-re kidőlt, Thiago Silva pedig rettentő "okosan" eltiltatta magát erre a meccsre, őt külön pikantéria, hogy Dante helyettesítheti majd, így egy Müller-Dante párharc nem elképzelhetetlen majd :) A németeknél nagyobb jellegű probléma nincsen, sikerült regenerálódni erre a meccsre, és a srácok már alig várják, hogy kivívhassák a döntőbe jutást végre 12 év után. Nem hiszem, hogy gyökeres változtatások várhatóak a kezdőben, a franciák elleni csapat jól muzsikált, főleg a hátsó alakzattal nem volt probléma. Épp ezért gondolom azt, hogy Mertesacker valószínűleg a megfázása után nem kerül vissza a csapatba a gyors és technikás brazil támadók ellen. Szerintem Löw a "győztes csapaton ne változtass" elvet fogja követni, tehát;

Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes - Khedira, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Özil - Klose.

A meccset 21:30-tól élőben adja az m1.

Ideje ismét döntőbe jutni, még ha egy egész országgal szemben is kell ezt kivívni! Egyben van a csapat, és meglehet a cél!

8-)DEUTSCHLAND8-)


macilaci 2014.07.05. 23:19  (9175)
Nekem mindegy, hogy milyen játékkal az alibi Özillel vagy nélküle, de nyerjük meg végre a VB-t!
Ha lemásoljuk a spanyolokat (mostanában úgyis divat Németországban...), és a következő két meccset is 1:0-ra nyerjük azzal is tökéletes lesz ez a VB!
Nem kell a 2010-es lehengerlő ausztrál, angol, argentín verés, elég ez a franciák ellen mutatott 1:0 a brazilok ellen és a döntőben is!

Hajrá Németország!!!


KAHN | VIP user 2014.07.05. 18:22  (9174)
A játék azért még mindig hagy kívánnivalót maga után, de most már ne is várjunk el szép játékot a srácoktól, mert olyan ellenfelek jöhetnek majd, akik ellen a győzelem is megsüvegelendő teljesítmény lesz! Megint nehéz Neueren kívül jó teljesítményt találni, talán még Hummels volt az, aki nemcsak a gólja, de a védőmunkája miatt is abszolút jó teljesítményt nyújtott! Lahm visszaállítása jobbekkbe várható és érthető volt, azon az oldalon is nagyon alakítottak ki helyzetet a franciák! Egyelőre Mertesackerről tudni csak, hogy újabb áldozata a csapaton belüli influenzajárványnak. Egyéb gond nincs, és reméljük, ez így is marad!

Folytatás a házigazda brazilok ellen, jövő hét kedden este 10-től, Belo Horizontéban!

Szép volt fiúk! 8-)


macilaci 2014.07.04. 20:44  (9173)
Jah... a bíró és a partjelző szánalmasak voltak! - legalább egy 11-es járt volna a németeknek és a franciák valamiért háromszor is lesen mentek el, ami visszajátszás nélkül is az volt, szóval nem értem mit nézett a partjelző.
Talán ő is azt a bánatos francia szöszit akit olyan sokáig kellett mutatni, hogy végül már tele van a képével az internet.

Oké, hogy Brazília meg brazíl VB, meg brazíl bírók, de remélem a házigazdák jönnek a 4 között és visszavágunk a 2002-es döntőért.


Bayern Áki 2014.07.04. 20:44  (9172)
jeeeeeeeeeeeeeeee...nem mertem nézni...nem érdekel nagyon ki hogy játszott....megint négyben!!!...bár elserélném egy vb győzelemért...talán most...Hajrá Németek!!!!


macilaci 2014.07.04. 20:39  (9171)
Na jöhetnek megint a Schürrle rajongók.
Ahogy Algéria ellen, most is csak 1 darab 100%-os és 1 db 90%-os ziccert tudott kihagyni...
Ráadásul az elsőt akár levehette volna, dekázhatott volna vele kettőt, aztán eldönthette volna hova is rúgja... Szánalmas!!!
Özil végre le lett cserélve bár szerintem nagyon későn - jah és nem megy neki a bal szélen??? Ott ül egy Draxler, szerintem 100X veszélyesebb lenne mint a hal...
Még mindig hülye Löw, de legalább Lahm ma megint játszott és egész jól.
Höwedes ma elfogadható volt, de védekezésben továbbra is tartom, hogy egy fiatal erős gyors Grosskreutz ezt simán megcsinálja és még támadni is tud, nem akárhogy...

Brazil vagy Kolumbiai veréssel Jöhet a döntő!!!


KAHN | VIP user 2014.07.04. 16:50  (9170)
Mertesacker helyett Boateng, Schürrle helyett Klose kezd. Így Müller játszik majd a jobbszélen, és Klose lesz az előretolt ék.

Még bő egy óra és kezdünk!


KAHN | VIP user 2014.07.04. 02:24  (9169)
Folytatódik ma a világbajnokság, méghozzá a negyeddöntőkkel. Az első negyeddöntőt a német csapat játssza este 6-tól a rio de janeirói Maracana legendás stadionjában, méghozzá a francia válogatott ellen. A franciáknál sokan megijedtek, mikor kiderült, hogy Ribéry nem utazhat sérülés miatt a világbajnokságra. Mégis picit a 2010-es német válogatott jut az eszembe, akkor is Ballack kiesése miatt sokan aggódtak, mégis sikerült az elődöntőig menetelni, és a játék is gördülékenyebbnek tűnt. Remélhetőleg ezúttal a franciák számára a negyeddöntő lesz a végállomás :) Az Algéria elleni nyolcaddöntő után sikerült levonni a konzekvenciát, és lesznek személyi változások is. Ha minden igaz, Lahm visszakerül a jobbhátvéd posztjára, illetve több, mint valószínű, hogy Löw visszatér a régi, 4-2-3-1-es formációhoz. Schürrle is több, mint valószínű, hogy kezdőként kaphat majd helyet, Götze indiszponált játéka után. Szerepet játszhat még a kezdő kialakításában, hogy sokan apró betegséggel küszködnek, de egyelőre nincs nagyobb probléma, és úgy tűnik, hogy hadra fogható lehet mindenki (a már hazautazott Mustafin kívül), még a hétfőn hiányzó Hummels is jelezte, hogy már játékra kész. Az én tippem a kezdőre az alábbi:

Neuer - Lahm, Mertesacker, Hummels, Höwedes - Khedira, Schweinsteiger - Schürrle, Kroos, Özil - Müller.

A meccset 17:40-től élőben adja az m1.

Ha minden jól alakul, akkor nem az utolsó meccsét játszotta a Maracanában a válogatott, és sikerül a döntőre is visszamenni :) Nagyon nehéz meccs lesz, de tovább kell jutni!

8-)DEUTSCHLAND8-)


macilaci 2014.07.02. 21:20  (9168)
segítség, segítség... helyett segítsék, segítsék :D


1 2 3 4 5 6 7  ... 614

(Új hozzászóláshoz lépj be)

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2020 Augusztus
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123456
Nincs esemény!