Fórum
Fórum » Általános fórum témakör » Szombathelyi Haladás Fan ClubSúgó


1260 hozzászólás 84 lapon Rendezés:

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 84

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Z.é | VIP user 2008.05.14. 20:54  (1777616)
hát először legyünk bajnokok:)


viko 2008.05.14. 20:32  (1777609)
hmm... Már szombaton bajnokok lesztek?:) Akkor mégiscsak lehet, hogy lesz esélyünk legalább egy pontra ellenetek?:)


Z.é | VIP user 2008.05.14. 20:25  (1777606)
Így van, így van:)
<BR>
<BR>Külön érdekesség, hogy pont azok ellen biztosíthatjuk be a bajnoki címet, akik tavaly feljelentettek minket, és ugye tudjuk, hogy mi lett a vége:(
<BR>5 alatt nem ússzák meg. Aztán apró ünneplés, mert az igazi Dunaújváros ellen lesz! Tüzijáték, piro, hatalmas sörök, borok, pálinkák.:)


Zalán 2008.05.14. 20:10  (1777603)
szombat bajnokavatás?!:)


Zalán 2008.05.03. 21:45  (1774356)
utolsó percben 11-es gól, kva nagy volt:) nem játszottunk jól, de rosszul sem, lényeg, hogy 1-0:)


viko 2008.05.02. 21:41  (1774250)
Tőlünk meg remélem, nem vonnak majd le pontot... :(


viko 2008.05.02. 21:38  (1774249)
De ez még nem biztos... Mindenesetre szerintem megint a Pécsiek szívnák, mert ehhez azért majd nekünk is lenne egy-két beleszólásunk, csak kérdés, melyik szektorba jönnének...


viko 2008.05.02. 21:35  (1774247)
Én másról hallottam... Arról, hogy majd a Komló-Haladás meccsre fognak kijönni a Pécsiek, és ott akarnak vissza vágni a Halistáknak...


Z.é | VIP user 2008.05.02. 21:25  (1774245)
De de Viko, jól szólt a szurkolótársad, állítólag jönnek a pécsiek holnap hozzánk "törleszteni"... Majd azt megnézem én magamnak...


viko 2008.05.02. 16:57  (1774224)
na ezt neeeeeee :|


Gál 2008.05.02. 15:19  (1774215)
Gratulálok,hogy agyonvertétek a pécsieket. Most egy darabig biztos kussolnak majd


Z.é | VIP user 2008.04.30. 18:47  (1774023)
persze, hogy nem baj...
<BR>
<BR>
<BR>Én, amennyit láttam, azt már leírtam, sajna én is csak a szhelyi véleményekből tudom pontosan, hogy mi volt. és inkább hiszek egy szhelyinek, mint egy pécsinek...
<BR>Már ne haragudj SUker, de az oldalatokat olvasva, láttam egy-két érdekes véleményt:D
<BR>ESMTK - Haladás: 0-1
<BR>Kaposvölgye - szarlombard: 3-1:D:D
<BR>
<BR>végeredmények:)
<BR>Nem jó játék, de Totya és Andorka rúgott 1-1 kapufát, lehetett volna ez 3-4 is!
<BR>Holnap meg hajrá Pécs!


-gege- 2008.04.30. 17:46  (1774020)
remélem nem nagy probléma h átmásolom, az index fórumán olvastam (elvégre aki írta, eleve nyílvános fórumra szánta):
<BR>
<BR>"A tegnap szombathelyi balhé röviden: Pár Hali szurkoló átment meccs lefujása előtt a vendég bejárathoz. kb 10-15 fő! Ekkor a pécsi tábor(akik összesen 60an voltak) még túleőrben volt és lenyomta a hazaiakat! Mikor megtudta a többi Halista hogy a társak bajban vannak,egyszerre a segítségükre siettek! Összegyűlt körülbelül 150-200 vasi és nyomtuk szét a Mecsek Alját! Érkezett körülbelül 15 rendőr. Összesen ennyein voltak szolgálatban a városban! Kiálltak a pécsiek elé,hogy ne tudjunk odamenni. De könnyedén áttörtük a rendőrök falát és irány neki a pirosaknak!
<BR>Ekkora menekülőre fogták apécsiek. Próbáltak visszamászni a vendégszektorba. Párat sikerült lekapni a kerítésről. Utána benn a vendégben várták meg hogy kiérkezzenek a rendőrök.
<BR>
<BR>Drapit nem,de a dobukat sikerült megszerezni!"


Z.é | VIP user 2008.04.30. 17:43  (1774019)
Vezetünk:)
<BR>
<BR>Tóth Peti fejelte a 38. percben!


Z.é | VIP user 2008.04.30. 13:57  (1773987)
Mivel az április 26-ai Szombathelyi Haladás - Pécs találkozó nem volt kiemelt mérkőzés, a rendőrség nem biztosította az összecsapást.
<BR>
<BR>A kijáratnál csaptak le
<BR>
<BR>A pécsi szurkolókkal a stadionban semmilyen probléma nem volt, a mérkőzést biztosító cég végig kordában tartotta a közel százfős vendég szurkolótábort. A találkozó lefújását követően a pécsiek nem mentek haza, hanem megvárták, amíg a hozzájuk legközelebb lévő szektorból elkezdenek kijönni a szombathelyi szurkolók, akiknek - több szemtanú elmondása szerint - nekiugrottak.
<BR>
<BR>A hírre, hogy verekedés tört ki, megérkeztek a szombathelyi "keményfiúk", akik alaposan helybenhagyták a piros-fekete szimpatizánsokat. A rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek. Három pécsi szimpatizáns kórházba került, könnyű sérülésekkel. A rendőrség senkit nem állított elő, viszont eljárást indított ismeretlenek ellen, csoportosan elkövetett garázdaság miatt.
<BR>
<BR>A mérkőzés előtt az utcán melegítettek...
<BR>
<BR>Mint megtudtuk, a mérkőzésre körülbelül száz pécsi szurkoló érkezett, akik a találkozó előtt üvöltve, és a szombathelyieket - akkor még csak szóban - inzultálva vonultak végig a Bartók Béla körúton, aztán elfoglalták helyüket a vendégszektorban. A találkozó alatt valóban nem volt velük probléma, amennyire az ötezer fős szombathelyi publikum mellett volt esélyük, biztatták csapatukat. A probléma akkor kezdődött, amikor kiengedték őket a stadionból. A történtekről elsőként a pécsieket szerettük volna megkérdezni, ám nem találtunk olyat, aki nyilatkozni kart volna.
<BR>
<BR>Helyi szemtanúk viszont állítják, a pécsi szurkolók válogatás nélkül ütöttek mindenkit.
<BR>
<BR>Vigyázz a gyerekre!
<BR>
<BR>- Egészen elképesztő, ami történt. - mondja Horváth Anita, a Haladás egyik szurkolója. A lefújás előtt két perccel indultunk el nyolcéves kislányommal, hogy elkerüljük a nagy tömeget. Amikor mentünk a Bartók Béla körúton parkoló autónk felé, hirtelen arra lettünk figyelmesek, hogy a kerítésen pécsi szurkolók ugrálnak ki, és válogatás nélkül ütnek mindenkit. Több zöld-fehérbe öltözött szurkolónak vérzett a feje. Szörnyű volt!
<BR>
<BR>Egyszer csak a semmiből megérkezett egy rendőrautó is. A kocsit is megtámadták, sőt a kocsiból kiszálló rendőrt leütötték, aki földre esett. Nagy szerencséje volt, hogy sikerült visszaszállni a kocsiba, míg megjött az erősítés. Időközben elkezdtek felénk is rohanni, ekkor azonban a Rohonci úton a Haladás szurkolók észrevették, hogy bajban vagyunk és elkezdtek felénk rohanni, hogy megvédjenek. Talán az utolsó pillanatban értek oda. Máig visszacseng a fülemben, ahogy kiabálták: Vigyázz a gyerekre! Én ilyet még soha életemben nem tapasztaltam! Köszönöm, azoknak akik megvédtek.
<BR>
<BR>Autó ablakát rúgták ki, rendőrt ütöttek
<BR>
<BR>- Telefonon kaptuk a hírt, hogy a pécsi szurkolók verik a szombathelyi szimpatizánsokat - mondja egy neve elhallgatását kérő B-közepes szurkoló. Na, ekkor indultunk el mi is. Arra értünk oda, hogy a pécsiek épp megtámadnak egy autót, kirúgják az ablakait, és láttam azt is, amint az első helyszínre érkező rendőrautót rugdossák, és a kiszálló egyik rendőrt beleverik a földbe. Aztán ahogy teltek a percek, úgy lettünk egyre többen, a pécsi szimpatizánsok ekkor elmenekültek.
<BR>
<BR>- Nagyon furcsa volt a helyzet - mondta www.nyugat.hu-nak Tóth József, a mérkőzést biztosító cég egyik embere. A pécsi szurkolók az utcán válogatás nélkül ütöttek mindenkit, tényleg nem nézték, kivel találják szembe magukat. Volt egy kisgyerek, akit én kaptam ölbe és futottam át vele az anyukájához, mert az apját a szeme láttára ütötték le. Nekünk csak a stadionon belül van lehetőségünk intézkedni, de egy rendőr kérésére segítettünk szétválasztani a táborokat. Amikor a stadionba visszamenekültek a pécsi szurkolók, ott már nekünk könnyebb dolgunk volt.
<BR>
<BR>Honlapunk egyébként úgy tudja, hogy a pécsi tábor egy kisebb szombathelyi csapattól megriadva menekült vissza a stadionba.
<BR>
<BR>A rendőrség ismeretlen tettesek ellen nyomoz
<BR>
<BR>Nagyon fontos leszögezni, hogy a stadionban semmilyen balhé nem volt a Haladás - Pécs meccsen - ezt már Varga Bence, a Hardrock Security területi képviselője mondja. Ők biztosítják évek óta a Haladás mérkőzéseit. A találkozó végén, amikor eldőlt, hogy a Haladás nyeri a rangadót, arra kértük a pécsi szimpatizánsokat, hogy elsőként hagyják el a stadiont.
<BR>
<BR>Ennek nem tettek eleget, a lefújást követően azonban kimentek és találkoztak egy kisebb szombathelyi csoporttal, akiknek nekiestek, és jelentős túlerejüket kihasználva megverték őket. Ezt követően jött az erősítés a Haladás tábortól és akkor már a pécsi szimpatizánsok futamodtak meg. A rendőrség körülbelül nyolc fővel jött a helyszínre és érdeklődésünkre közölték, hogy az erősítésre várni kell, de kollégáik a környező városokból már úton vannak.
<BR>
<BR>Ekkor igyekeztünk segíteni nekik, hiszen régóta biztosítjuk a Haladás mérkőzéseit, ismerjük a drukkereket, próbáltunk ennek a kérésnek megfelelni. Például a stadionból is csak akkor engedtük ki a bemenekülő pécsi szurkolókat, amikor rendőri felvezetéssel megérkeztek az őket szállító buszok. Egyébként ezek a balhék elkerülhetőek lettek volna, ha a pécsiek a szombathelyi példához hasonlóan saját biztonsági gárdát küldenek, vagy felveszik velünk a kapcsolatot.
<BR>
<BR>A rendőrség szerint nem volt rendőrverés
<BR>
<BR>Háromnegyed kilenc körül riasztották kollégáimat - mondta érdeklődésünkre Mészáros Csaba rendőralezredes. Mivel ez nem volt kiemelt mérkőzés, és senki nem kért rendőri biztosítást, így nem voltunk eleve ott a helyszínen. A Haladás pálya vendégszektora mögé, a Bartók Béla körútra hívták kollégáimat, akik a szükséges intézkedéseket elvégezték. Csoportosan elkövetett garázdaság miatt kezdtük meg a nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendbontók különösen agresszív magatartást tanúsítottak, ami alkalmas lehetett félelemkeltésre.
<BR>
<BR>Mészáros Csaba arra a kérdésre, hogy a szombathelyi, vagy a pécsi szurkolókkal volt-e probléma, azt mondta, mivel ismeretlen tettes ellen nyomoznak ezért erre a kérdésre nem tud válaszolni. Azt pedig cáfolta, hogy bármelyik kollégáját megverték volna.
<BR>
<BR>A kórházba szombaton este három pécsit szállítottak, mindannyian könnyű sérülést szenvedtek. Szombathelyit egyet sem.
<BR>
<BR>Igaz, vasárnap furcsa módon többen érkeztek sérüléssekkel, akik persze állították semmi közük nem volt a történtekhez. Az ügyeletes orvos mégis furcsállja, hogy egy éjszaka alatt hirtelen ennyi szombathelyi lakos esett le a bicikliről.
<BR>
<BR>Nyugat.hu


1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 84

(Új hozzászóláshoz lépj be)

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2020 Augusztus
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123456
Nincs esemény!