Impresszum
Bemutatkozik a Foci.hu!
 
A Foci.hu internetes futballportált a NeoSoft Informatika hozta létre 2000 nyarán az akkori Európa-bajnokság alkalmából. Az oldal a foci-eb végezetével beszűntette működését. A rövid működés célja az volt, hogy felmérjük, érdemes-e jelentős energiát befektetni egy portál üzemeltetésbe. Nos, válaszunk egyértelműen igen volt. Így 2000 őszén elkezdtünk egy komoly adatbázis alapú, minden igényt kielégítő oldal fejlesztésébe, amit 2001. február elsején indítottunk útjára.
 
Az oldal kialakításánál a Foci.hu-t megalkotó csapat elképzelése egy teljesen szurkolóközpontú, szólásszabadságot biztosító interaktív honlap kivitelezése volt.
 
A Foci.hu szolgáltatási köreit folyamatosan bővítve mára egész nagy számú interaktív kommunikációs lehetőséget alakítottunk ki az oldalon (kérdőívek, játékok, fórum, facebook oldal, facebook hozzászólás funkció). Fontosnak tartjuk, hogy a szurkolók megoszthassák focival kapcsolatos véleményüket olvasóinkkal. Ezt segítve hoztunk létre egy szurkolói írások rovatot, ahol a drukkerek saját véleményüknek hivatalos, publikált formában is hangot adhatnak.
 
Természetesen mit sem érne az oldal minőségi hírszolgáltatás nélkül. A hírek szerkesztésénél számos szempontot figyelembe veszünk. Először is körültekintően elemezzük az általunk szerkesztett kérdőívek eredményeit, s ez alapján próbálunk a szurkolók számára érdekes híranyagot összeállítani. A saját cikkeken kívül lapszemlét is olvashatnak az ide látogatók. Fontos kiemelnünk, hogy mindent megteszünk mind a magyar, mind a külföldi csapatoktól való függetlenségünk fenntartására.
 
A Foci.hu, a látogatók számának folyamatos növekedésével bizonyította az elmúlt évek során, hogy mértékadó, mértéktartó és ebből kifolyólag folyamatos látogatásra érdemes oldal. Köszönjük mindazoknak, akik nap mint nap olvassák cikkeinket és igénybe veszik szolgáltatásainkat!
 
Üdvözlettel: www.foci.hu - Az interaktív találat!
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2024 Július
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Nincs esemény!