"A Fradi minden poszton erősebb az Újpestnél"

2018. szeptember 29.
Az Újpest edzője egy focistát mindenképp elfogadna a Fradiból, a zöld-fehérek másodedzője viszont úgy érzi, minden poszton erősebbek a riválisnál.
"Tisztelem a ferencvárosi futballistákat, és van néhány játékos, akit különösen kedvelek. Például Lovrencsics Gergőt, hiszen ő egy olyan srác, aki mindig a legjobbját tudja nyújtani" – válaszolta Nebojsa Vignjevics, az Újpest FC vezetőedzője arra a kérdésre, hogy van-e olyan ferencvárosi játékos, akit - ha félretesszük a rivalizálást - szívesen látna a lila-fehérek keretében.
 
Lovrencsics Gergő örül a kiemelt figyelemnek, de nem tervezi lilára cserélni a zöld mezt. "Köszönöm szépen! Igazából ez is a teljesítményem elismerése, hiszen, ha az ellenfél edzője a saját csapatában szeretne látni, akkor lehet, hogy valamit jól csinálok. Csakhogy én szeretnék hosszú távon Szerhij Rebrovval dolgozni, és maradni a Fradiban” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának Lovrencsics Gergő.
 
Adja magát a kérdés, hogy a ferencvárosiak adott esetben leigazolnának-e valakit az újpesti csapatból. "Az újpestiek között van olyan játékos, aki volt már nálunk, akkor nem ment neki annyira a játék. Ha posztokra lebontjuk a két csapatot, akkor én úgy érzem, hogy a mi játékosaink minden pozícióban előrébb vannak, mint az újpestiek, így nincs tervben, hogy onnan igazoljunk” – mosolygott Máté Csaba, a Ferencvárosi TC másodedzője. 
 
Nem lesz tehát játékoscsere csúcsderbi előtt, a ferencvárosi keret azonban majdnem megfogyatkozott, páran ugyanis kicsit túlpörögtek az edzéseken. "A játékosok mindig, így most, a derbi előtt is megtesznek mindent edzésen, ebben a korábbiakhoz képest akkora változás nincsen. De a héten arra azért egyszer-kétszer figyelni kellett, hogy visszafogjuk az egész csapatot, mert néha olyan tüzes meccsek alakultak ki az egymás közti játékban, hogy akár sérülésveszély is lehetett volna” – árulta el a Sport24-nek Máté Csaba.
 
 
Lovrencsics Gergőnél a kialvatlanság veszélye is fennáll, hiszen pár hete megszületett a második kisfia, de a válogatott futballista nem kér otthon felmentést csak azért, mert szombaton derbi lesz. „Föl van építve, hogy mikor, hogyan tudom magam kipihenni, és természetesen semmiképpen nem akarom kivenni magam abból, hogy segítsek otthon, és a páromra hagyok mindent – ez nem lehetséges, hiszen két pici babáról beszélünk. De ki tudom magam pihenni, jelen pillanatban is jól érzem magam, túl vagyok már a mai edzésen, és felvillanyozva várom a szombati meccset.”
 
Villanyfény és parázs hangulat szombat este is lesz a Groupama Arénában, az este fél nyolckor kezdődő mérkőzésre ugyanis minden jegy elkelt.
 
 
   

keresés

 

Hírlevél

Eseménynaptár

2020 Augusztus
KE
SZE
CSÜ
SZO
VA
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123456
Nincs esemény!